Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

КОЛЕКТИВНА РАДІОСТАНЦІЯ ПОКРОВА – КРАЩА В ОБЛАСТІ

КОЛЕКТИВНА РАДІОСТАНЦІЯ ПОКРОВА – КРАЩА В ОБЛАСТІ
15 Бер 2021 11:10 | Новини Покрова

Такими є результати командної роботи спортсменів у 2020 році, які налаштовані на перемоги і у 2021-му.
Колективна радіостанція БТДЮ має піввікову славну історію, всі ці десятиліття вихованці незмінного керівника, Почесного громадянина Миколи Голуба досягненнями доводять, що радіоспорт не втрачає актуальності. Більше того, він дає путівку у життя. Сотні вихованців обрали технічні спеціальності, серед них і Андрій Панічик, який зараз поряд зі своїм вчителем, Миколою Голубом, займається з дітьми.
З року в рік радіостанція стає лідером, утримуючи пальму першості. Будинок творчості, очолюваний Ніною Якимовою, є одним з небагатьох, де розвивається зв’язок на коротких хвилях.
Цей вид спорту дозволяє дітям не лише мандрувати світом радіохвилями, головне, осягати технічне спрямування та завойовувати золото.
Останні перемоги додали медалей у скриньку колективної радіостанції. Микола Коробка, Ілля Рабольт, Арсеній Скворцов посіли перше переможне місце у Кубку Запорізького Центру науково-технічної творчості дітей та юнацтва «Грані». Микола Коробка та Ілля Рабольт також вибороли золото у змаганнях «Ізмаїл – місто-фортеця» та срібло у Міжнародному турнірі «Слобожанський спринт». Успішно виступила команда і в інших турнірах, зараз очікує офіційне підтвердження своїх перемог.
Колективна не зупиняється, іде вперед, підкорюючи нові вершини.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250