Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В учнів мистецьких шкіл Покрова побільшало перемог

В учнів мистецьких шкіл Покрова побільшало перемог
12 Бер 2021 13:12 | Новини Покрова

Заслуженими результати щоденної натхненної праці учнів та викладачів мистецьких шкіл є високі відзнаки творчих конкурсів.
Одразу дві переконливі перемоги мають вихованці дитячої музичної школи.
Лауреатом першої премії Всеукраїнського багатожанрового конкурсу “Битва жанрів ІІ» став піаніст Олег Земзюлін. УченьЛілії Захарової виступав у номінації «Інструментальний жанр».
Першу премію здобув і Кирило Кондратенко, вихованець Анатолія Данченка. Юний музикант успішно виступив на ІХ Міжнародному фестивалі-конкурсі творчості та мистецтва “Музика Кохання” у номінації «інструментальний жанр».
Хлопці отримали дипломи, а їхні викладачі – подяки від організаторів.
Не перестають дивувати та захоплювати юні таланти дитячої школи мистецтв.
Грані свого таланту на міжнародному рівні продемонстрував Аристарх Черенков. Вокаліст завоював перемогу у міжнародному фестивалі – конкурсі “Golden Time Talent”, що дистанційно проходив у Берліні. Викладач – Ірина Кузнецова.
Успішно взяла участь у ІІІ багатожанровому онлайн – фестивалі талантів «Різдвяна зірка в Слобожанському» бандуристка Варвара Сізова. Учениця Наталії Горб стала лауреатом ІІ ступеню.
Гарні результати і в учні фортепіанного відділу. Вихованці Ази Климошенко здобули п’ять призових місць IX Міжнародного онлайн – фестивалю-конкурсу творчості та мистецтва «Музика кохання», що відбувся у Дніпрі.
Надія Думчикова, Єлизавета Бойко, Марія Бульба, Єлизавета Шарлай – лауреати І премії. Ліка Пастельняк – ІІ премія.

Переможницею Міжнародного інтернет – флешмобу до 150-річчя з дня народження Лесі Українки “Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає…” названо ученицю театрального колективу “Сюрприз” Дитячої школи мистецтв Софію Балтян, викладач Неля Піхтіна.
Вірш –присвяту, яку чудово декламувала Софійка, активно підтримали покровчани. Всього у флешмобі взяло участь майже дві тисячі учасників з 17 країн світу.
Вітаємо переможців та їх наставників, бажаємо подальших перемог!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250