Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПЕРША ЧЕРГА РЕКОНСТРУКЦІЇ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ЦМЛ ПОКРОВА

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПЕРША ЧЕРГА РЕКОНСТРУКЦІЇ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ЦМЛ ПОКРОВА
11 Бер 2021 09:09 | Новини Покрова

Центральна міська лікарня Покрова змінює статус. Після реконструкції приймального відділення, яке триває в рамках Програми Президента «Велике будівництво», ЦМЛ стане опорною лікарнею, тобто базовою, і надаватиме допомогу не лише мешканцям міста, а й району.

-Такі зміни в міській лікарні відбуваються вперше за сорок років. Це значно покращить матеріально-технічну базу закладу та спектр надання послуг для наших мешканців, – зазначає міський голова Олександр Шаповал.

Аби не зупиняти прийом пацієнтів, реконструкцію приймального відділення розділили на два етапи. Нині завершується оновлення центрального входу та лівого крила, де будуть знаходитися кімнати приймання хворих, оглядові кабінети. Будівельники працюють у дві зміни.

За словами головного лікаря ЦМЛ Анатолія Шкіля, оновлене діагностичне відділення зможе приймати вдвічі більше пацієнтів. Готуються діагностичний блок, оглядові, маніпуляційні, операційна, кабінет УЗД, палати інтенсивної терапії. Для заїзду автомобілів «швидкої» будують критий бокс з автоматичними воротами. Приміщення пристосовують для надання медичної допомоги людям з особливими потребами.

У приймальному відділенні буде цифровий рентген, ендоскопічна техніка, комп’ютерний томограф, під який вже готове приміщення з рентген захистом для безпеки медиків.

Хворим, яких госпіталізують з комплексною проблемою, можна буде поставити точний діагноз і надати необхідну допомогу, в тому числі у випадках гострої мозкової патології.

Приймальне відділення – перше в лікарні, куди потрапляє людина у випадку екстреної ситуації. Саме тут проводиться оцінка стану, невідкладні заходи і приймається рішення щодо подальших дій.

Роботи тривають, важливо, що реконструкція відбувається без зупинки роботи лікарні, яка продовжує працювати у звичному режимі.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250