Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Обговорювали інноваційні підходи у системі надання адміністративних послуг

Обговорювали інноваційні підходи у системі надання адміністративних послуг
4 Бер 2021 08:32 | Новини Покрова

Вчора у міськвиконкомі пройшла робоча нарада щодо забезпечення завдань у сфері надання електронних та адміністративних послуг Міністерства цифрової політики, введення Реєстру адмінпослуг та впровадження системи онлайн моніторингу якості надання адмінпослуг на єдиному веб-порталі електронних послуг «Дія».
Адміністратор – керівник Центру надання адміністративних послуг Інна Клочковська довела до відома представників управлінь та відділів виконавчого комітету Покровської міської ради про зміни у сфері організації надання адміністративних послуг, про що йдеться у листі Мінцифра.
Так, з метою підвищення якості надання адміністративних послуг реалізовано проект зі створення системи онлайн – моніторингу адміністративних послуг, як автоматизованого рішення для збору статистичних даних з надання адмінпослуг, черех їх кодування.
Перед управліннями та відділами, які надають адміністративні та соціальні послуги, було поставлене завдання привести у відповідність переліки та інформаційні картки адмінпослуг з метою сполучення кодів та назв з послугами, розміщеними на Гіді з державних послуг. Гід нині є єдиним офіційним ресурсом , що містить інформацію про державні послуги в Україні, які надаються органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.
Такі кроки покликані покращити якість надання адміністративних послуг та підвищити рівень задоволеності громадян від отримання послуг у ЦНАПі.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250