Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Автомоделісти Покрова перемогли в обласному етапі Всеукраїнських змагань учнівської молоді

Автомоделісти Покрова перемогли в обласному етапі Всеукраїнських змагань учнівської молоді
2 Бер 2021 09:51 | Новини Покрова

Наші спортсмени продовжують утримувати лідерство у такому технічно складному виді спорту як автомоделізм. Це доводять їхні нові перемоги.
27 лютого на базі автомодельної лабораторії Будинку творчості дітей та юнацтва пройшов обласний етап Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді з автомодельного спорту (кордові моделі у приміщенні) серед школярів віком до 13 років.
У змаганнях взяли участь команди, які представляли Дніпро, Нікополь, Кривий Ріг та Покров. У рідних стінах наші спортсмени були поза конкуренцією.
У класі моделей ЕЛ-І (іграшка) Олександр Мельников посів І місце. Його модель розігналася до 82,2 км/год. Також хлопець став другим у класі моделей ЕЛ-Аеро (75,7 км/год). Катерина Шмаровоз здобула срібло в класі ЕЛ-І (80,9 км/год) та ЕЛ-О (79 км/год). Відразу два золота команді Покрова принесла Софія Брашнець. З результатом 82,4 км/год вона стала чемпіонкою у класі моделей ЕЛ-К (контурна модель) та була кращою у категорії ЕЛ-Аеро (75,9 км/год). Андрій Євмен поповнив скарбничку команди сріблом у дисципліні ЕЛ-К (79,2 км/год). Також з результатом 82,1 км/год він став переможцем в класі ЕЛ-О (об’ємна модель).
Загалом, в активі наших спортсменів на цьому турнірі 4 золотих і 4 срібні нагороди. І саме команда БДТЮ Покрова у підсумку виборола І місце. Замкнули трійку призерів спортсмени Нікополя і Кривого Рогу.
Завдяки цій перемозі наші автомоделісти візьмуть участь у Чемпіонаті України, на якому представлятимуть Дніпропетровську область і місто Покров. Ці змагання пройдуть 12 березня, причому їх теж прийматиме наше місто. Бажаємо успіху та нових досягнень.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250