Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

СПОРТИВНЕ ЖИТТЯ ПОКРОВА НАБИРАЄ ОБЕРТІВ

СПОРТИВНЕ ЖИТТЯ ПОКРОВА НАБИРАЄ ОБЕРТІВ
19 Лют 2021 13:29 | Новини Покрова

Закінчення локдауну дозволило відновити тренувальний процес у спортивних закладах Покрова. Вже кілька тижнів юні спортсмени приходять на тренування і навіть беруть участь у повноцінних змаганнях, котрі проходять згідно з карантинними вимогами.

Так, у Дитячо-юнацькій спортивній школі ім.Дані Дідіка сьогодні функціонують усі відділення. Тут продовжують дотримуватися карантинних обмежень та рекомендацій, які потрібно виконувати в умовах пандемії.

Настрій у вихованців міської ДЮСШ піднесений і вони активно готуються до майбутніх змагань. Так, вже найближчими вихідними представники відділення акробатики візьмуть участь в обласному чемпіонаті, який пройде у Кривому Розі. А наші футболісти та волейболісти стануть учасниками турнірів з мініфутболу та волейболу, які відбудуться у Червоногригорівці.

Так само після закінчення локдауну розпочали тренування представники інших спортивно-оздоровчих закладів міста. Зокрема, повернулися у зали вихованці КДЮСШ “Манганіт”, бійці хортингу СК“Спарта-2008” та спортсмени школи “Спас-Буревій Покров”.

Приємно відзначити, що спортивне життя міста поступово набирає обертів. Залишається побажати нашим атлетам продуктивних тренувань і вдалих виступів на змаганнях.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250