Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ТАЛАНОВИТІ ДІТИ ПОКРОВА СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ДВОХ МУЗИЧНИХ КОНКУРСІВ

ТАЛАНОВИТІ ДІТИ ПОКРОВА СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ДВОХ МУЗИЧНИХ КОНКУРСІВ
10 Лют 2021 13:05 | Новини Покрова

Продовжують радувати рідне місто перемогами вихованці Школи мистецтв та Дитячої музичної школи.
Наприкінці січня відбувся 7-й дистанційний Всеукраїнський фестиваль-конкурс творчості та мистецтв «Музичне Різдво». Захід проводять за ініціативи Міжнародного центру розвитку творчості й талантів проекту «Зірки 21-го сторіччя», Дніпропетровської спілки баяністів, акордеоністів та вокалістів та обласного осередку Національної хореографічної спілки України. Свої роботи на конкурсі презентували учасники з різних регіонів України.
Приємно відзначити, що представниця музичної школи Катерина Баландіна (викладач Тетяна Усенко) стала лауреатом І премії.
Лауреатами ІІ премії цього фестивалю також стала Єва Драгой (викладач Лариса Курочкіна) та вихованка Школи мистецтв Оля Радік (викладач Наталія Остапчук).
Додамо, що Єва Драгой також успішно взяла участь у Всеукраїнському конкурсі “Ера Водолія”, який відбувся наприкінці січня у Києві. У цьому мистецькому заході покровчанка також завоювала ІІ місце.
Вітаємо наших талановитих дівчат та їхніх наставників, бажаємо відшліфовувати свій талант і підкорювати нові творчі вершини.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250