Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ВІТАННЯ ПРИЙМАВ КОЛЕКТИВ МІСЬКОЇ ФІЛІЇ ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ПОКРОВА

ВІТАННЯ ПРИЙМАВ КОЛЕКТИВ МІСЬКОЇ ФІЛІЇ ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ПОКРОВА
22 Гру 2020 08:14 | Новини Покрова

Сьогодні Державна служба зайнятості відзначає 30-річчя від дня створення.
Урочисто відзначали визначну дату й у міській філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості.
Вітання від міського голови Олександра Шаповала колективу установи передала заступник міського голови Наталія Бондаренко. Було відзначено важливу соціальну місію служби зайнятості та провідну роль у реалізації державної політики на ринку праці. Фахівцям дякували за професіоналізм, небайдужість. За сумлінну працю директору, Оксані Кравченко та працівникам філії були вручені подяки міського голови.
На урочистому зібранні говорили не лише про сьогодення, а й згадували усі етапи становлення, фахівців, які упродовж багатьох років віддавали свою енергію і тепло сердець заради благородної мети – допомоги людям.
Вітаючи колег, директор міської філії Оксана Кравченко нагадала, що датою народження міського центру зайнятості є 13 березня 1991 року. На якісно вищий щабель розвитку міська служба зайнятості піднялася на початку 2001 року із запровадженням загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Було створено потужну матеріально-технічну базу, системи професійної орієнтації та професійного навчання безробітних, соціального партнерства та кадрового забезпечення. Впроваджено Єдину технологію обслуговування незайнятого населення. Засобами Єдиної інформаційно – аналітичної системи створено єдиний, в межах країни, інформаційний простір попиту та пропозиції робочої сили. Дано старт розвитку соціальних послуг нового покоління.
Сьогодні – це сучасна, інноваційна організація з високою культурою надання соціальних послуг та здатністю оперативно реагувати на стрімкі зміни на ринку праці. У міській філії працюють досвідчені фахівці, які здатні виконувати будь-які завдання у сфері зайнятості населення.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250