Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

НА СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

НА СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ
21 Гру 2020 10:35 | Новини Покрова

17 грудня відбулося перше пленарне засідання 2 сесії Покровської міської ради 8 скликання.
Чергою денною передбачалося розгляд 25 питань, два з яких головні – «Про затвердження програми соціально-економічного та культурного розвитку Покровської міської територіальної громади на 2021 рік» та «Про бюджет Покровської міської територіальної громади на 2021 рік».
Проект програми соціально-економічного розвитку презентував заступник міського голови Олександр Чистяков. Програма ґрунтується на аналізі розвитку поточної соціально-економічної ситуації в господарському комплексі міста та держави з урахуванням існуючих викликів та ризиків.
Він поінформував про стан виконання цьогорічної програми соціально-економічного розвитку, охарактеризувавши показники в усіх сферах життєдіяльності міста від промисловості до фізичної культури та спорту.
Підтримавши Програму, депутати затвердили найважливіший фінансовий документ – міський бюджет 2021.
Начальник фінансового управління Тетяна Міщенко ознайомила з основними його складовими. Так, доходи міського бюджету передбачаються в сумі 406 714 602,00 гривень (власні надходження – 319 млн), видатки – 400 853 802,00 гривень.
«У різному» було прийнято або внесено зміни до цілого ряду міських програм – Програми забезпечення захисту прав дітей Покровської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки, цільової Програми національно-патріотичного виховання населення на 2021 – 2025 роки, Програми «Здоров’я покровчан» на період до 2023 року», Програми «Організація проведення оплачуваних громадських робіт на території Покровської міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки», Програми поводження з твердими побутовими відходами на 2020 – 2021 роки.
Депутати також проголосували за створення адміністративної комісії при виконавчому комітеті, затвердили заходи з утримання об’єктів та елементів благоустрою територіальної громади та порядок їх фінансування.
До складу виконавчого комітету включено технічного директора гірничозбагачувального комбінату Віктора Бондарця та новообраного старосту Шолоховського старостинського округу Євгена Лісніченка.
Після того, як чергу денну було вичерпано, слово взяв присутній на засіданні депутат обласної ради, головний лікар Нікопольської районної лікарні Андрій Палош. Андрій Андрійович від імені голови обласної ради вручив міському голові Олександру Шаповалу Почесну грамоту та годинник за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю та активну життєву позицію. Обласний депутат назвав міського голову Покрова одним із кращих мерів України, відзначив високий професіоналізм та побажав подальших успіхів.
Наступне пленарне засідання другої сесії заплановано на 24 грудня.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250