Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покров став учасником презентації платформи прозорості від Transparency International

Покров став учасником презентації платформи прозорості від Transparency International
9 Гру 2020 11:04 | Новини Покрова

Тему прозорості та підзвітності місцевої влади обговорювали сьогодні у відкритому онлайн-діалозі за участі провідних фахівців країни. Учасником презентації нової платформи став і Покров.
Онлайн-платформа створюється у рамках проєкту програми «Онлайн-платформа TransparentCities: взаємодія громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування для кращої підзвітності та належного врядування».
Як зазначалося, вона стане цифровим інструментом взаємодії між жителями громад та владою, охоплюватиме 14 сфер за 47 індикаторами. Результатом такої комунікації буде можливість оперативного реагування та ефективного прийняття рішень.
Для Покрова це ще один крок у вже розпочатій роботі.
За останні роки наше місто стало прикладом успішного впровадження стандартів прозорості та відкритості. За результатами дослідження українського представництва Transparency International “Рейтинг прозорості 100 найбільших міст України”, у 2018 році Покров з 91 сходинки перемістився на четверту, ставши лідером за показниками приросту у балах та увійшовши до п’ятірки лідерів. А за результатами 2019 року Покров разом з Дрогобичем очолили Рейтинг прозорості найбільших міст України.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250