Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
8 Гру 2020 10:50 | Новини Покрова

Освіта
Продовжується дистанційне навчання в закладах загальної середньої та позашкільної освіти.
У закладах загальної середньої освіти, засобами електронного зв’язку, проведено тематичні заходи до Дня Збройних сил України, заходи, присвячені Міжнародній інформаційній кампанії «16 днів проти насильства», до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.
Педагоги БТДЮ взяли участь в обласних заходах.
У дистанційному режимі риває консультативна підтримка адміністрацій закладів та педагогічних працівників.
Педагогічні працівники продовжують проходити курси підвищення кваліфікації при ДАНО за дистанційною формою.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 48 хворих, 61 пацієнт нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1711 осіб , 79 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 208 виїздів.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 84 громадян. Консультації отримали 329 осіб, які не потребують термінового вирішення питань.
Опрацьовано дві заяви щодо взяття на обслуговування до територіального центру.
Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства здійснено два виїзди, відвідано 7 родин за місцем проживання. Опрацьовано 6 повідомлень про домашнє насильство.
Взято участь У Міжнародному форумі «Сучасні виклики у протидії та запобіганню домашнього насильства в Україні» (ZOOM-конференція).
Також в режимі онлайн у круглому столі з питань реабілітації дітей із особливими освітніми потребами : медична, педагогічна та соціальна візія.
В управлінні обліковується 5000 отримувачів житлових субсидій, 2832 – державних допомог, 1286 домогосподарств, де користуються пільгами, 282 учасники АТО, 421 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках адаптивного карантину діє Університет ІІІ віку.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Відбувся семінар для осіб з інвалідністю»Актуальні проблеми професійної самореалізації осіб з особливими потребами на ринку праці»з метою ознайомлення зі станом регіонального ринку праці, перспективами зайнятості.
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, здійснювали санітарну обрізку дерев.
У міськводоканалі виконали 6 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250