Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“МОЛОДІЖНА РАДА” ПОКРОВА ПРОВЕЛИ СОЦІАЛЬНУ АКЦІЮ

“МОЛОДІЖНА РАДА” ПОКРОВА ПРОВЕЛИ СОЦІАЛЬНУ АКЦІЮ
17 Лис 2020 08:07 | Новини Покрова

Сьогодні молодь Покрова бере активну участь у громадському житті міста. Одним з дієвих інструментів цього є діяльність “Молодіжної ради”. Вона об’єднує людей, які прагнуть використати свої знання та досвід для того, аби Покров з кожним роком ставав ще кращим.
Серед її членів представники найрізноманітніших професій та напрямків діяльності. Їхня мета – залучати молодь до тих проектів та ідей, які об’єднують усіх покровчан у прагненні позитивних змін в рідному місті.
Представники оновленого складу ради за останні місяців активно долучалися до різноманітних акцій. За їх безпосередньої участі у Покрові було успішно проведено перші аматорські велозмагання “Чотири стежини”, які стали непересічною подією у спортивному житті міста. Нещодавно разом з небайдужими городянами члени “Молодіжної ради” взяли участь у висадці молодих дерев у Чортомлицькій балці.
А цими вихідними вони провели акцію “Безкоштовні маски”, яка була спрямована на запобігання поширення коронавірусної інфекції. Рухаючись маршрутом від центральної площі до міського парку, активісти безкоштовно роздавали городянам захисні маски та розповідали, як уберегти себе від хвороби. Основна увага була приділена людям похилого віку, які входять до групи ризику. Загалом городянам було роздано кілька сотень захисник масок. Покровчани позитивно відгукувалися про акцію, та дякували її ініціаторам за турботу.
Як говорять представники ради, вони й надалі планують проводити різноманітні заходи та залучати до них молодь міста. Тож попереду нові проекти та ідеї, які будуть втілюватися в життя “Молодіжною радою” Покрова.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250