Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
3 Лис 2020 10:03 | Новини Покрова

Освіта
Загальноосвітні заклади міста перебували на канікулах, з понеділка, 2 листопада, у школах розпочався освітній процес. На минулому тижні керівники гуртків науково-технічного напряму Будинку творчості взяли участь в обласному вебінарі з інформаційних технологій. Педагогічні працівники продовжують проходити курси підвищення кваліфікації при КЗВО «ДАНО» за дистанційною формою. Тривають організаційні заходи щодо проведення І (зонального) етапу конкурсу «Учитель року 2021» за номінаціями: українська мова та література, математика, трудове навчання.
Соціальна сфера
Управління праці та соціального захисту населення проводить щоденний прийом громадян для здійснення перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину. За тиждень на прийомі побувало 144 осіб, консультації надано 150 містянам. Відбулися прийоми у Шолоховому та Олександрівці. Мобільною бригадою щодо постраждалих від домашнього насильства та насильства за ознакою статі відвідано три родини. На обслуговування до територіального центру взято 4 особи. Станом на 30 жовтня в управлінні обліковується 281 учасників АТО, 418 внутрішньо-переміщених осіб, 4007 отримувачів субсидій, 1382 домогосподарств, користувачів пільг, 2832 отримувачів державних допомог.
Міська філія обласного центру зайнятості
Здійснювала прийом документів для реєстрацій протягом тижня за особистим зверненням шукача роботи та через онлайн-портал державних послуг «Дія». Для безробітних осіб , які перебувають на обліку, організовані Skypе семінар з ознайомлення учасників із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості; вебінар – “Самопідтримка як спосіб прояву любові до себе”.
Медицина
Центр первинної медико-санітарної допомоги за тиждень відвідало 1611 містян. 114 містянам надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У цілодобовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 73 пацієнти, на лікуванні денного стаціонару хірургії перебуває 51 хворий. Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 191 виїзд.
Комунальна сфера
У місті тривають капітальні та поточні ремонти. Продовжується реконструкція ліній зовнішнього освітлення селищ та Шолоховського округу. Працівники «Добробуту» прибирають територію міста, впорядковують об’єкти дорожньої інфраструктури, обслуговують лінії зовнішнього освітлення. У міськводоканалі виконали 8 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250