Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Освітяни Покрова отримали Золоту медаль міжнародної виставки

Освітяни Покрова отримали  Золоту медаль  міжнародної виставки
30 Жов 2020 08:06 | Новини Покрова

Дитячий садок № 21»Казка» відзначили золотою медаллю на ХІІ Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті». Цьогоріч вперше за дванадцять років наймасштабніший професійний захід в освітньому середовищі нашої країни відбувся в онлайн форматі.
Не зважаючи на обставини пандемії, виставка об’єднала десятки тисяч учасників з різних регіонів України, а також Словаччини, Естонії, Угорщини, Польщі, Литви, Латвії, Грузії, Молдови, Румунії.
Стала майданчиком ефективних презентацій інноваційних освітніх технологій та досвіду, інноваційних програм і рішень для освітнього процесу.
Вагомі інноваційні досягнення представили 328 учасників освітнього форуму, серед яких покровчани.
Оскільки одним із освітніх викликів, що долають педагоги сьогодення, є організація якісного дистанційного навчання під час вимушеного карантину, пріоритетною темою матеріалів, які представляв дитячий садок № 21 стосується трансформації освітнього простору в умовах поширення COVID-19, проблем і перспектив дистанційної освіти, створення єдиного освітнього середовища, забезпечення індивідуальної освітньої траєкторії в умовах дистанційного навчання дошкільників.
Матеріалам давали експертну оцінку науковці й фахівці Національної академії педагогічних наук України.
Матеріали дошкільного закладу м. Покров були високо оцінені авторитетною комісією і удостоєні золотої медалі у номінації «Інновації у створені й упроваджені системи дистанційного навчання в умовах сучасних викликів». Керівника дитячого закладу Інну Дощенко нагороджено подякою.Також Інна Олександрівна нагороджена почесною грамотою Міністерства освіти і науки.
Вітаємо керівника та колектив закладу з вагомою перемогою!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250