Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У відділенні інтенсивної терапії  ЦМЛ Покрова нові реанімаційні ліжка

У відділенні інтенсивної терапії  ЦМЛ Покрова нові реанімаційні ліжка
2 Жов 2020 11:57 | Новини Покрова

Тиждень тому Центральна міська лікарня поповнилася  спеціалізованою медичною технікою.

За кошти міського бюджету для відділення інтенсивної терапії придбано сучасні реанімаційні ліжка. Їх уже встигли протестувати в роботі – переваги оцінили і медики, і пацієнти.

  • Для якнайшвидшого одужання важких хворих велике значення мають умови, в яких вони знаходяться.  Розуміючи усі потреби та їх значення для успішного функціонування лікарень,  продовжуємо системно зміцнювати матеріально-технічну базу медичних закладів міста, – зазначає міський голова Олександр Шаповал.

Вони сучасні, функціональні, легкі в керуванні  та зручні в роботі. Про це розповідають медики відділення, демонструючи можливості ліжок.  Складна в технічному плані конструкція легко піддається управлінню за допомогою пульта. Регулюючи висоту та нахил ліжка, можна забезпечити правильне позиціювання пацієнта, полегшити його стан та забезпечити більш правильну терапію. Медичному ж персоналу так краще проводити огляд, виконувати маніпуляції та переміщення хворого. Що важливо, розраховані вони на максимальну вагу до 280 кг, легкі та мобільні.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250