Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Університет ІІІ віку запрошує поважних мешканців Шолоховського старостинського округу міста Покров

Університет ІІІ віку запрошує поважних мешканців Шолоховського старостинського округу  міста Покров
21 Вер 2020 14:16 | Новини Покрова

Якщо багата літами людина прагне навчитися чогось нового й одержати велику кількість можливостей змінити своє життя на краще — їй саме час до Університету ІІІ віку, що діє при територіальному центрі нашого міста.
Другий навчальний рік ця соціально-педагогічна послуга доступна і мешканцям старостинського округу.
Щосереди, о 14.00, у приміщенні Шолоховського будинку культури збираються поважні студенти, аби взяти від життя те, на що раніше за трудовими буднями не вистачало часу.
У територіальному центрі обіцяють, що новий навчальний рік для них буде дуже цікавим і насиченим.
– На тому, аби Університет ІІІ віку став активним, цікавим, корисним відпочинком для покровчан літнього віку, наголошує міський голова Олександр Шаповал. Тож слухачі старостинського округу вивчатимуть історію свого краю, займатимуться оздоровчою хореографією, музичною терапією, співатимуть народні та козацькі пісні, займатимуться рукоділлям та оволодіватимуть комп’ютерними технологіями, – розповідає директор територіального центру Наталія Даниленко.

Три перших заняття нового навчального року показали, що кількість охочих прямувати прекрасним світом творчого пошуку і нових знань зростає. Тут вони знайомляться з новими і такими необхідними особливо в умовах карантину речами, як вивчення інформаційних технологій. Не виходячи з дому літні люди зможуть створювати особистий кабінет для сплати комунальних послуг, сповіщати про зміни у своїх соціальних потребах через онлайн-заяви, брати участь в дистанційних заняттях “Університету ІІІ віку” та багато іншого.

У своїй роботі працівники територіального центру використовують сучасні прийоми та методи, які спираються на основи вікової фізіології. Поважних студентів переконують, що молодість душі — це, передусім, самовідчуття людини, яке не має жодного відношення до віку, зафіксованого в документах.
Університет ІІІ віку гостинно запрошує мешканців старостинського округу. Тут допоможуть втілити в життя нереалізовані мрії, підтримати себе у добрій інтелектуальній та фізичній формі.

Відкрийте для себе цілий світ можливостей та креативних ідей!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250