Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
18 Сер 2020 15:23 | Новини Покрова

Освіта
У школярів тривають літні канікули. В умовах адаптивного карантину працюють заклади дошкільної освіти.

Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 59 хворих, 49 пацієнтів нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1335 осіб, 105 – отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 151 виїзд.

Соціальна сфера
Під час карантину в управлінні праці та соціального захисту населення обмежено відвідування громадянами.
З метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 188 громадян. Консультації отримали 74 особи, які не потребують термінового вирішення питань.
Підготовлено 14 направлень щодо забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.
Опрацьовувалися заяви на обслуговування до територіального центру шести осіб.
Взято участь у засіданні “круглого столу” для учасників процесу організації та надання соціальних послуг щодо забезпечення прийнятих нормативно-правових актів.
В управлінні обліковується 2905 отримувачів житлових субсидій, 2832 – державних допомог, 1622 домогосподарств, де користуються пільгами, 278 учасників АТО, 415 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Також проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань та виконання умов адаптивного карантину.
У міській філії обласного центру зайнятості відновлено особистий прийом відвідувачів. Прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненням шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

Протягом тижня для безробітних через скайп-зв’язок проведено два вебінари.
Фахівцями філії продовжується інформаційна кампанія щодо залучення безробітних, які до 30 вересня мають змогу підвищити конкурентноспроможність через навчання на міжнародній платформі GOURSERA, що дає можливість безробітним безкоштовного доступу до 3800 онлайн-курсів. Даною можливістю вже скористалися 32 безробітних.

Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, здійснювали прибирання міста, покіс трав, полив та прополювання квітів, проводили ревізію дорожніх знаків, ревізію та чистку ливневої каналізації.
Встановлено пристрій для примусового зниження швидкості (лежачий поліцейський) у сел. Будівельник.
У міськводоканалі виконали 10 заявок з водопровідних мереж, закрили три каналізаційних люка.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250