Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Англійська в ігровій манері”. У Покрові пройшла чергова зустріч “Мама Клубу”

“Англійська в ігровій манері”. У Покрові пройшла чергова зустріч “Мама Клубу”
12 Сер 2020 11:02 | Новини Покрова
Два тижні тому в центральному парку ім. Бориса Мозолевського відбулася перша в цьому сезоні зустріч в рамках проекту “Мама Клуб”. Саме тоді працівники відділу молоді та спорту анонсували городянам регулярні заняття “Школи англійської мови”.
Тож минулої суботи маленьких покровчан та їхніх батьків очікувало друге заняття англійської на свіжому повітрі. Було видно, що ідея зацікавила чималу кількість городян, адже дітей та молодих матусь цього разу було значно більше.
Урок знову провела молода мама, вчитель англійської Юлія Пучина. Особливістю навчального процесу стало те, що необхідні знання діти отримують у цікавій ігровій формі. Цього суботнього вечора вони розмальовували веселку, співали пісеньки, шукали необхідні цифри та виконували інші завдання. Завдяки регулярним повторам інформації маленькі учасники “Мама Клубу” запам’ятовували як правильно називати англійською числа, кольори та цілі групи слів.
За словами Юлії Пучиної, заняття проводяться в подібному форматі для кращого сприйняття матеріалу та засвоєння знань. Адже дітлахи є дуже активними та прагнуть багато рухатися. Тож уроки у такій формі стимулюють їх мозкову діяльність, малеча може проявити свою активність і прагне дізнатися більшого.
Задоволеними залишилися і батьки, які бачили зацікавленість малюків. Вони також відзначили ефективність саме такої манери навчання англійської й висловлювали бажання приходити на ці уроки в майбутньому.
Тож можна привітати “Мама Клуб” з успішним продовженням своїх традицій в 2020 році. Проект доводить свою популярність серед покровчан і дійсно стає майданчиком, на якому можна реалізувати нові креативні ідеї в напрямках дитячої освіти та виховання. Нагадуємо, що заняття “Мама Клубу” проходять раз на 2 тижні. Слідкуйте за анонсами наступних зустрічей на офіційній сторінці відділу молоді та спорту.
Прес-служба міського голови

Оставить комментарий

avatar
250