Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вийшов відеосюжет про прославлених акробатів Покрова.

Вийшов відеосюжет про прославлених акробатів Покрова.
4 Сер 2020 16:01 | Новини Покрова

Відділ молоді та спорту міськвиконкому продовжує випускати тематичні сюжети, присвячені покровчанам, які досягли успіхів у спорті, культурі та загалом активно проявляють себе у громадському житті.
Героями чергового випуску стали вихованці відділення акробатики міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка, титуловані спортсмени Іван Хажанець та Микола Земляний.
Цей дует став по-справжньому зірковим в сучасній історії акробатики Покрова. Хлопці завоювали величезну кількість медалей на турнірах найвищого рівня. Серед досягнень – титул Чемпіонів України та бронзові медалі Чемпіонату Європи. Більш того, покровчани увійшли до трійки призерів Чемпіонат світу серед юніорів зі спортивної акробатики, який проходив у бельгійському місті Антверпен.

Сьогодні хлопці продовжують свою спортивну кар’єру, входять до складу Збірної України.
У ролику представлені унікальні фотографії, які ілюструють їхні перші роки у спорті, а також відеофрагменти яскравих виступів.
Не лише тренери спортсменів Ольга Образцова та Василіса Носик пишаються своїми вихованцями. Іван Хажанець та Микола Земляний — це спортивна гордість усього Покрова. Місто, яке дало їм путівку у великий спорт вірить, що хлопці зможуть підкорити його найбільші вершини.
Подивитися сюжет можна за цим посиланням:

Друзі, сьогодні героєм нашого циклу відеознайомств «Ти творець свого майбутньго» буде не один, а ДВА справжніх…

Gepostet von Відділ Молоді та Спорту виконавчого комітету Покровської міської Ради am Donnerstag, 30. Juli 2020

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250