Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
28 Лип 2020 16:48 | Новини Покрова

Освіта
229 покровчан отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту. За високі досягнення у навчанні золотою медаллю нагороджено 21випускник і троє — срібною.
В умовах адаптивного карантину працюють заклади дошкільної освіти.

Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 57 хворих, 42 пацієнти нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1326 осіб, 105 – отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 155 виїздів.

Соціальна сфера
Під час карантину в управлінні праці та соціального захисту населення обмежено відвідування громадянами.
З метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 125 громадян. Консультації отримали 127 осіб, які не потребують термінового вирішення питань.
Спільно з фахівцями територіального центру проведено “круглий стіл” з питань нового Порядку надання соціальних послуг.
Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено 3 виїзди, відвідано 4 родин за місцем проживання.
На обслуговування територіального центру взято п’ять осіб.

Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення обстежено 8 суб’єктів підприємницької діяльності, порушень не виявлено.
Підготовлено 8 направлень щодо забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.
В управлінні обліковується 2905 отримувачів житлових субсидій, 2832 – державних допомог, 1622 домогосподарств, де користуються пільгами, 278 учасників АТО, 415 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Також в онлайн режимі проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань та виконання умов адаптивного карантину.
У міській філії обласного центру зайнятості реєстрація безробітних проводиться безконтактно: документи на реєстрацію приймаються через поштову скриньку, розміщену при вході, або в електронному вигляді.

Для осіб, які щойно зареєструвалися, з квітня проводяться інформаційні онлайн –прийоми, метою яких єінформування безробітних щодо інтернет – ресурсів пошуку роботи, отримання профорієнтаційних послуг та інше. Надано 22 профінформаційних, 36 профконсультаційних консультацій та 17 з професійного навчання та працевлаштування.
Протягом тижня для безробітних через скайп-зв’язок проведено два вебінари і один для працівників Покровської міської філії на тему «Саморегуляція як метод профілактики профорієнтаційного вигорання фахівців служби зайнятості”.
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, здійснювали прибирання міста, покіс трав, полив квітів, догляд за деревами, зривали зі стовбів незаконно розміщені оголошення, продовжують проводити санітарно-протиепідемічні заходи.
У міськводоканалі виконали 5 заявок з водопровідних мереж, накрито 3 люки.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250