Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покровчани перемогли у Всеукраїнській природоохоронній акції

Покровчани перемогли у Всеукраїнській природоохоронній акції
8 Лип 2020 16:00 | Новини Покрова

Педагоги та учні Покрова стали переможцями спочатку в обласному, а потім і у всеукраїнському етапах природоохоронної акції «День зустрічі птахів».

Акцію започаткував Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти та науки, молоді та спорту України сім років тому, відтоді вона проходить щороку. Основна її мета – актуалізація уваги учнівської молоді до сучасних проблем приваблювання та охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів.
В обласному етапі призові місця здобули 14 робіт покровчан, тепер маємо перемоги й всеукраїнського рівня.

Загалом, участь у акції взяли заклади освіти з 21 регіону України, на розгляд оргкомітету було представлено 305 робіт. Серед переможців покровчани.
У номінації «Найкращий організатор біологічних свят» призерами стали педагоги Будинку творчості дітей та юнацтва. Перше місце отримала робота керівника гуртка «Колібрі» – Єлизавети Ключнікової та робота керівників гуртків – Оксани Подольчак та Ірини Саганець.

Третє місце здобула керівник гуртка «КРЕАТИВ ГРУП» Ольга Бондар.
У номінації «Майстер-клас: «шпаківні і дуплянки своїми руками» третє місце отримала робота учнів 11-А класу загальноосвітньої школи № 6 Владлена Онофрійчука та Владислава Петкевича.
У номінації «Найщедріша годівничка» третє місце завоювала робота вчителя біології НВО Наталії Іванової.

Вітаємо призерів з перемогою, бажаємо подальших успіхів!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250