Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Покрові в парку проводять відкриті тренування зі змішаних єдиноборств

У Покрові в парку проводять відкриті тренування зі змішаних єдиноборств
7 Лип 2020 11:28 | Новини Покрова

Місцем, яке у повній мірі дає реалізувати цікаві ідеї, є центральний парк ім. Бориса Мозолевського. Цього літа за ініціативи відділу молоді та спорту міськвиконкому тут впроваджують нові проекти активного дозвілля у формі відкритих тренувань на свіжому повітрі. Так, у парку вже відбулося кілька занять з оздоровчої йоги.

А минулої неділі, 5 липня, покровчани могли не лише побачити, а й взяти участь у відкритому тренуванні зі змішаних єдиноборств (ММА).
Його провів тренер клубу “ТАЙКАН” Анатолій Авраменко. Протягом години у затінку дерев учасники тренування відпрацьовували техніку ударів та боротьби, а також комбінували ці елементи. Звісно, не обійшлося і без загальної фізичної підготовки.
Взяти участь у такому починанні виявило бажання чимало покровчан, по завершенню тренування, дехто серйозно зацікавився можливістю записатися до секції. Такі тренування дійсно стимулюють інтерес до спорту, що має важливе значення для розвитку нашої молоді.

Як відзначають у відділі молоді та спорту, подібні заходи у парку планується проводити регулярно. Тож слідкуйте за анонсами та додатковою інформацією на офіційній сторінці відділу у “Фейсбук”.

Прес-служба міського голови

Оставить комментарий

avatar
250