Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОКРОВЧАНИ СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ

ПОКРОВЧАНИ СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ
30 Чер 2020 08:26 | Новини Покрова

Молодіжні активісти з Навчально-виховного об’єднання успішно взяли участь у обласному конкурсі «Молодь ОТГ».

Конкурс оголошено напередодні Дня молоді і проводиться в рамках реалізації проектів Дніпропетровської обласної ради «Освіторія для громад», аби активізувати та підтримати молодіжні ініціативи в об’єднаних територіальних громадах.

Проект юних покровчан увійшов до двадцятки, яку журі відібрало з- поміж сорока претендентів. Школярі поділилися ідеєю створення дитячої кімнати, покроково проілюструвавши в презентації.
Два тижні тривала підготовка, і ось нарешті сьогодні відбувся фінал обласного конкурсу молодіжних ініціатив «Молодь ОТГ».
Учасників із 21 об’єднаної територіальної громади гостинно приймав Молодіжний центр міжнародного партнерства, позашкільної та неформальної освіти «Освіторіум» Дніпропетровської обласної ради.
Захід відбувся у форматі спілкування. Учасники презентували власні проекти, а потім через голосування самі ж і визначили, чия ідея найкраща.

Голова обласної ради Святослав Олійник не лише особисто нагороджував переможців та призерів, а й провів для молоді майстер-клас, наголошуючи, що нічого не робити – це більша помилка, ніж та, яку можна зробити діючи.
Приємно, що юні покровчани не просто потрапили до фіналу конкурсу, а й стали його призерами. Дітей нагородили дипломом та чудовою електронною книжкою.

Додому юні покровчани поверталися вмотивовані, з піднесеним настроєм, новими ідеями та друзями.
Вітаємо колектив Навчально-виховного об’єднання з гарним результатом і достойним представленням міста на обласному конкурсі!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250