Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Покрові відбулося засідання штабу

У Покрові відбулося засідання штабу
26 Чер 2020 12:03 | Новини Покрова

Сьогодні міський голова Олександр Шаповал провів щотижневе засідання оперативного штабу за участі керівників підприємств, організацій, структурних підрозділів виконкому, старости старостинського округу. З березня засідання проходили у дистанційному режимі, наразі відновлено звичний режим їх роботи з дотриманням необхідних протиепідемічних заходів.

Обговорювалися нагальні питання та результати діяльності, окремо – проблемні моменти, які потребують розгляду та вирішення.

Медики працюють у посиленому режимі, на сьогодні ситуація у місті залишається стабільною, не зареєстровано випадків корона вірусу, за період пандемії у Покрові захворіло 13 людей, одна людина померла. Центром первинної медико-санітарної допомоги укладено 34178 декларацій з містянами, проведено 214 флюорографічних обстежень. Відповідальний період в освітян, для випускників стартувала основна сесія ЗНО. Заклади освіти функціонують в умовах адаптованого карантину, дитячі дошкільні заклади відвідує близько 700 дітей. У штатному режимі працюють комунальні підприємства.

На засіданні наголошувалося на необхідності вжиття всіх протиепідемічних заходів. Окремо говорилося про підготовку до осінньо-зимового періоду. Як наголосив міський голова, ця робота повинна базуватись на детальному аналізі скарг містян. Вже наступного тижня керівники повинні надати інформацію щодо виконаних робіт, станом на червень.
Серед поточних завдань – впорядкування території міста, благоустрій після виконання ремонтних робіт, вивіз сміття.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250