Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Любов і доброта – найперші їхні ліки .НОВИНИ ПОКРОВ.

Любов і доброта – найперші їхні ліки .НОВИНИ ПОКРОВ.
19 Чер 2020 14:33 | Новини Покрова

Медсестра… Сестра… Не існує іншої професії, яка б звучала так тепло, по-родинному.

Думаючи про тих, хто рятує життя, ми передусім уявляємо лікарів, але розуміємо, що за їхніми спинами стоять вони – продовжувачі благородних традицій милосердя.

Саме такі як Вероніка Пашинська – нині старша медсестра діагностичного відділення Центральної міської лікарні. Для кого професія – це не просто виконання посадових обов’язків, а можливість поділитися з ближнім своєю любов’ю, теплом та турботою.
Те, що хоче бути медиком, вона відчула ще старшокласницею, вивчаючи курс з медицини. «Подобалося брати участь у змаганнях, пам’ятаю, тоді п’ята школа кілька років поспіль здобувала перемогу. Надихало й те, що багато близьких родичів були гарними лікарями», – згадує Вероніка Вікторівна.

Медицину пізнавала з першої сходинки. На останньому курсі Нікопольського медичного училища пішла працювати санітаркою у хірургічне відділення ЦМЛ. Відтоді й не покидає відчуття своєї стихії.

І ось з дипломом фельдшера дівчину переводять до 21 кабінету поліклініки. Що медик на своєму місці, переконався кожен містянин, хто впродовж наступних дев’ятнадцяти років хоча б раз туди звертався. Поміряти тиск, виконати інші маніпуляції, організувати лікарський огляд – все вона робила від душі, огортаючи людину теплом і турботою.

– Я дуже люблю те, чим займаюся, отримую величезне задоволення, якщо людині вдалося чимось допомогти, полегшити страждання, розрадити. Робота – це мій дім, і всіх, з ким доводиться спілкуватися – пацієнти, колеги, сприймаю як близьких людей, – зізнається Вероніка Пашинська.
Життя не стоїть на місці, структурні зміни закладу стали новим витком для вже досвідченого, наділеного найкращими професійними чеснотами медика.

Сьогодні Вероніка Вікторівна – старша медсестра діагностичного відділення. До її обов’язків належить безліч організаційних задач, від підготовки численних документів до створення в колективі хорошого мікроклімату. Вона наставник для більш як двадцяти колег середнього та молодшого персоналу. І знову в пригоді стає вроджена мудрість, любов до людей і своєї справи.
Вероніка Вікторівна відчуває себе щасливою і на роботі, і вдома, де її завжди підтримує любляча сім’я – чоловік і вже студенти син та донька.

Завжди приємно бачити, коли добро, з яким людина йде до людей, повертається сторицею у її життя. І так має бути, бо професія медичного працівника такою є по суті. «Бути щасливим щастям інших – ось справжнє щастя», таким є рецепт славнозвісного доктора Пирогова.

Напередодні професійного свята хочеться привітати Вероніку Пашинську і всіх-всіх медиків нашого міста, які володіють великим мистецтвом дарувати людям здоров’я.
Нехай любов і щастя наповнюють кожен ваш день, а благородна праця приносить лише задоволення і радість!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250