Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

НАВЧАТИСЯ НІКОЛИ НЕ ПІЗНО.НОВИНИ ПОКРОВ.

НАВЧАТИСЯ НІКОЛИ НЕ ПІЗНО.НОВИНИ ПОКРОВ.
1 Чер 2020 11:14 | Новини Покрова

Випускний – особлива подія, і не важливо в якому віці відзначати це свято.

З піднесеним настроєм, квітами і в захисних масках підопічні територіального центру – слухачі Університету ІІІ віку, минулої п’ятниці поспішали до улюбленого закладу. Після карантинної паузи зустріч була по-особливому теплою, проте з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

На подвір’ї терцентру для них розгорнули справжній фотовернісаж, який нагадав поважним студентам усі миттєвості навчального року. Тук і заняття факультетів, святкування, участь у різноманітних заходах, а також процес та результати дистанційного спілкування. Мудрим, багатим життєвим досвідом, творчим та зацікавленим у пізнанні нового, їм було що згадати і розповісти одне одному.

Сертифікати про проходження курсу навчання в Університеті ІІІ віку підопічним урочисто вручала очільник територіального центру Наталія Даниленко.

– Вам випала доля жити у час глибинних змін, коли визначальним стали освіченість та інтелект, творчість і талант, який ви розкрили у собі, і це дійсно відповідає нашому гаслу «Навчатися ніколи не пізно!», – зазначила директор.

Після невеликої перерви Університет знову продовжить свою роботу, запрошуючи городян, для яких пенсійний вік не перепона для оволодіння сучасним рівнем знань. Цей проект націлений на підтримку літніх людей з активною життєвою позицією, аби вони краще адаптувалися до мінливого життя. Cвіт до знань нескінченний і прекрасний!

Оставить комментарий

avatar
250