Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ШКОЛИ ПОКРОВА ЗАПУСТИЛИ ОНЛАЙН-ФЛЕШМОБ ВДЯЧНОСТІ

ШКОЛИ ПОКРОВА ЗАПУСТИЛИ ОНЛАЙН-ФЛЕШМОБ ВДЯЧНОСТІ
29 Тра 2020 16:16 | Новини Покрова

Кінець навчального року – з теплими побажаннями та щирими словами. Саме так завершується 2019-2020 шкільний рік.
Він був насиченим подіями та викликами і вже точно увійде в історію, бо поклав початок дистанційному навчанню.

Для вчителів, учнів та батьківської громадськості це стало певним випробуванням, разом з тим, відкрило нові можливості у здобутті знань. Сьогодні викладачі дякують своїм учням за наполегливість, розуміння та підтримку, за виконані уроки та здані контролі, за участь у онлайн-акціях та марафонах. До щему зворушливого онлайн-марафону вдячності долучаються і діти.

Карантинне онлайн-навчання не було легким, але навчило багато чому, перш за все, самостійності і відповідальності, а ще, командності, незалежно від обставин. Навчальні заклади започаткували цілий онлайн-рух добрих справ, коли діти долучалися до привітань нашим ветеранам, висловлювали шанобливе ставлення національним символам, вчилися берегти своє здоров’я. Разом з ними навчалися й вчителі, беручи активну участь в онлайн-курсах, вебінарах та тренінгах. Рік приніс успіхи та здобутки, 413 школярів взяли участь у шкільних олімпіадах, посівши 51 перше місце, 57 – других, 61- третє. Покров має 17 призерів обласних олімпіад.

Перемогу у зональному етапі фахового конкурсу «Вчитель року» здобули вчителі хімії та початкової освіти шостої школи – Олена Коваль і Вікторія Патенко.
Сьогодні всі миттєвості року згадують у онлайн-марафоні. І нехай шкільні подвір’я незвично тихі в останній навчальний день, школа залишається з дітьми, бо вона – у приємних спогадах, світлинах та побажаннях скорішої зустрічі.

Оставить комментарий

avatar
250