Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ДЛЯ ПОКРОВЧАН СТВОРЮЮТЬ НЕПЕРЕВЕРШЕНІ КВІТКОВІ КОМПОЗИЦІЇ

ДЛЯ ПОКРОВЧАН СТВОРЮЮТЬ НЕПЕРЕВЕРШЕНІ КВІТКОВІ КОМПОЗИЦІЇ
15 Тра 2020 13:17 | Новини Покрова

Веселка, равлик, метелик — це не останні ландшафтні сюрпризи, котрі очікують на містян. Цього року квітники здивують своєю трансформацією. Працівники “Добробуту” вже втілюють у життя нові ідеї. Квіткові композиції заграють по-новому, додаючи особливого шарму Покрову.

Для центрального парку обрали візерунки, що стануть яскравим акцентом цього улюбленого місця відпочинку. Поряд з топіарною алеєю, серед зелені газону, розгорнув крила метелик. Для створення тільки цієї композиції було висаджено до двох тисяч саджанців. Квітковий метелик вже сьогодні радує відвідувачів, а через певний час, коли рослини наберуть сили, просто зачарує різнобарв’ям.
Кожна зона парку буде зі своїм ландшафтним малюнком, тут заграє веселка та розгорнеться мальовничий равлик. Працівники парку докладають до цього максимум зусиль, а ще — душевного тепла.

Змінила своє обличчя і альтанка, де вже незабаром малеча проводитиме дозвілля.
По-новому виглядатимуть клумби і на центральній площі та бульварі Шевченка. Озеленювачі “Добробуту” переконані, що містяни будуть у захваті від результатів їхньої праці, а це найкраща подяка за впорядкований квітучій Покров.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250