Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЗАВЕРШИЛАСЯ РЕАЛІЗАЦІЯ МЕНТОРСЬКОЇ ПРОГРАМИ ВІД GIZ

ЗАВЕРШИЛАСЯ РЕАЛІЗАЦІЯ МЕНТОРСЬКОЇ ПРОГРАМИ ВІД GIZ
26 Кві 2019 16:29 | Новини Покрова

Учора в управлінні праці та соціального захисту населення відбувся “круглий стіл” з представниками громадських організацій міста. Зустріч стала завершальним етапом участі Покрова у Менторській програмі “Удосконалення соціальних та адміністративних послуг у Дніпропетровській області” від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) .

Восени минулого року УП та СЗН на конкурсній основі стало партнерською організацією Програми, яка спрямована на покращення надання соціальних послуг для населення. Після оцінки якості їх надання, разом з ментором програми Євгеном Бородіним було спільно розроблено “План дій”, який затвердив міський голова Олександр Шаповал. Протягом цього періоду тривали реалізація короткострокових та напрацювання довгострокових заходів, переймався кращий досвід. Серед таких — створення Єдиного електронного порталу управління праці та соціального захисту населення, що передбачає електронні реєстри, персональний кабінет отримувачів державних допомог, електронної бази мешканців. Вже запроваджено в роботу програмний продукт “Реєстр справ”, триває навчання спеціалістів та наповнення бази.

Загалом, “План дій” передбачав близько сорока заходів, що стосувалися матеріально-ресурсної, технічно-програмної, організаційно-процедурної та нормативно-правової діяльності. Значна увага приділялася й вдосконаленню механізмів співпраці управління та інститутів громадського суспільства.

Підводячи підсумки, Євген Бородін відзначив, що в Покрові було легко працювати, бо міська влада відкрита до спілкування і готова впроваджувати новітній досвід.

За результатами “круглого столу” учасники ухвалили рекомендації щодо спільних дій, спрямованих на підвищення рівня соціальної захищеності мешканців міста.

Оставить комментарий

avatar
250