Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Чергове “золото” в активі дзюдоїстки Єлизавети Литвиненко

Чергове “золото” в активі дзюдоїстки Єлизавети Литвиненко
16 Кві 2019 11:14 | Новини Покрова

12 -13 квітня у Львові проходив Чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат віком до 16 років. Відразу 630 дзюдоїстів з 25 регіонів України боролися за медалі і звання найсильніших у цьому виді спорту.

Знову можемо відзначити чергове спортивне досягнення нашої Єлизавети Литвиненко. Виступаючи у складі команди Дніпропетровскої області, вихованка тренера Сергія Синілова здобула перемогу над усіма суперницями. Як результат, в активі покровчанки золота медаль і звання найсильнішої дзюдоїстки України у ваговій категорії до 63 кг!

Золото Єлизавети стало другою нагородою найвищої проби, що виборола команда Дніпропетровщини. Це дозволило жіночій збірній посісти друге командне місце у загальному заліку.

Нагадаємо, незадовго до Чемпіонату U-16 Єлизавета Литвиненко брала участь у Кубку Європи, який проходив у чеському місті Теплиці. Досвід участі у міжнародних турнірах є надзвичайно важливим для розвитку майстерності. Сьогодні представниця Покрова заслужено входить до категорії найбільш перспективних дзюдоїстів Дніпропетровщини.

Оставить комментарий

avatar
250