Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У дитячій поліклініці готують кисневі коктейлі та лікують небулайзером

У дитячій поліклініці готують кисневі коктейлі та лікують небулайзером
23 Гру 2019 10:34 | Новини Покрова

Центр первинної медико-санітарної допомоги продовжує вдосконалювати процес надання медичних послуг. Тут вже модернізували клініко-діагностичні та маніпуляційні кабінети, приєдналися до електронної медичної системи Хелсі. А відтепер пацієнти дитячої поліклініки можуть безкоштовно пройти небулайзерну терапію, лікування у сольовій кімнаті та випити кисневий коктейль.

За словами головного лікаря Центру Олексія Леонтьєва, такі процедури зроблять процес лікування більш ефективним. Загальними зусиллями, спільно з міським головою, створюються умови для якісного надання медичної допомоги та комфортного перебування маленьких пацієнтів.

Для зручності кабінети обладнали у приміщенні дитячої поліклініки. Тут нові меблі та необхідне обладнання. Інгаляційна кімната оснащена небулайзерами, аби процедура не втомлювала малечу, передбачили можливість перегляду улюблених мультфільмів. Почуваються затишно діти і в спелеокабінеті, де час оздоровлення пролітає непомітно з іграми та пазлами. А кисневий коктейль взагалі викликає хвилю малечих емоцій і задоволення. І хоча весь процес спеціалісти центру намагаються перетворити на цікаву гру, первинним є саме лікувальний ефект.
Як підкреслюють фахівці, процедури проводяться виключно за направленням сімейного лікаря чи педіатра, з урахуванням індивідуальних особливостей маленького пацієнта — рекомендацій та протипоказань. Вони призначаються при цілому спектрі захворювань, дають позитивний результат.

Як саме почувають себе маленькі пацієнти цікавився міський голова, який спеціально завітав до поліклініки з ігровими наборами для новостворених кабінетів.

-Це дуже важливі кроки, – зазначав Олександр Шаповал, – такі зміни просто необхідні, бо направлені на збереження здоров’я наших дітей. Це саме та якість життя, коли медичні послуги відкриті та доступні.

Оставить комментарий

avatar
250