Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Обрали Покров і не пожалкували

Обрали Покров і не пожалкували
23 Гру 2019 09:33 | Новини Покрова

На минулому тижні двоє молодих спеціалістів Центру медико-санітарної допомоги Олександр Мирошниченко та Анна Кревська отримали з міського бюджету матеріальну грошову допомогу для покращення житлових умов.

Так у Покрові діє Програма місцевих стимулів для медичних працівників територіальної громади, яку ухвалили з метою підвищення укомплектованості лікарями та молодшими медичними спеціалістами, що є необхідною умовою якісного медичного забезпечення мешканців міста.

Для кожного з молодих лікарів 50 тисяч гривень є вагомою підтримкою у вирішенні побутових питань. Лікарі стверджують, що фінансовий стимул зіграв не останню роль, аби повернутися працювати у рідне місто.

З вересня Олександр Мирошниченко веде прийом маленьких пацієнтів на Руднику та в Шолоховому, чим дуже задоволені місцеві жителі. Лікар-педіатр не жалкує, що відгукнувся на запрошення, помінявши дніпровську клініку на нашу амбулаторію. Олександр Олександрович бачить у місті перспективи як для професійного розвитку, так і для життєвого простору. Тому і матеріальну допомогу має намір інвестувати у придбання власного житла у Покрові.

Лікар загальної практики сімейної медицини Анна Кревська у Центрі первинної медико-санітарної допомоги працює з липня. Інтернатуру закінчувала в Кривому Розі й не приховує, що вагалася, де бути далі. Зараз Анна Вікторівна впевнена у правильності вибору. Бо подобається робота й умови праці, комфортно почувається в колективі та відчуває підтримку адміністрації. Лікарка зауважує, що поки єдина серед колишніх одногрупників, хто на своєму новому робочому місті отримав матеріальну допомогу.
А ще Анна Кревська радіє змінам, які відбулися у рідному місті, що є вагомим аргументом для молоді.

Лікарі дякують міському голові Олександру Шаповалу та депутатам міської ради за підтримку, вважаючи, що це гідний крок, який сприяє залученню молодих фахівців та розвитку медичної галузі міста.

Оставить комментарий

avatar
250