Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Головна ялинка Покрова — запалала!

Головна ялинка Покрова — запалала!
20 Гру 2019 14:19 | Новини Покрова

Вже традиційно у День Святого Миколая у Покрові запалюють вогнями головну новорічну ялинку. Попри будній день на її урочисте відкриття завітала ледь чи не вся дітвора міста.

Разом з батьками, дідусями та бабусями вони раділи чудовому святу, де витав дух передноворіччя. Відсутність снігу та морозцю ніяк не вплинули на феєричну атмосферу, яку створили вихованці дитячих творчих колективів міста та відділ культури міськвиконкому. З веселими Cмаколиками дітвора грала й танцювала, відчуваючи себе частиною великого святкового дійства.
І ось найочікуваніший момент: вся площа разом з головним героєм дня – святим Миколаєм, лічить секунди до того, як ялинка засяє вогнями. Не лише розкішна зелена красуня, а вся площа мерехтіла новорічною ілюмінацією. Цьогоріч її стало ще більше. Додалися яскраві шари, ялинки-ліхтарі, дерева одягли в сяючу ілюмінацію, а вхід на площу оздобили двома новорічними арками. Все це з перших хвилин стало масовими фотозонами, світлини з якими заполонили соціальні мережі, отримуючи схвальні відгуки.
– Прагнемо до того, аби щороку новорічного декору ставало все більше, і більше. Хочеться, щоб діти раділи, і у всіх мешканців міста було більше приводів для святкового настрою, – зазначає міський голова Олександр Шаповал.

Величезна увага гостей була прикута до будиночка святого Миколая, який теж набув нового солідного вигляду і користувався неабиякою популярністю. Охочих поспілкуватися з Миколаєм виявилося надзвичайно багато. Доброму і розважливому дідусю діти розповідали віршики та співали пісеньки. А в замін отримували побажання та солодощі, про які потурбувалися міський голова Олександр Шаповал та депутат обласної ради Марина Петросянц.
Завершилося свято фаєр-шоу та новорічною дискотекою. По домівкам покровчани поверталися з гарним настроєм, надихнувшись на щасливе очікування Нового року, який обов’язково для кожного має бути позитивним, світлим і добрим.

Оставить комментарий

avatar
250