Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбулося засідання координаційної ради

Відбулося засідання координаційної ради
13 Гру 2019 09:10 | Новини Покрова

Сьогодні у міськвиконкомі під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко відбулося засідання координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ- інфекції/ СНІДу.

На засіданні розглядалися чотирьох питання.

Спочатку про стан виконання плану профілактичних оглядів на туберкульоз, у тому числі серед внутрішньопереміщених осіб та демобілізованих військовослужбовців, які проходили службу в районах проведення АТО, поінформувала заступник головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Олена Саламаха.

Далі лікар-фтизіатр ЦМЛ Тетяна Яременко розповіла про забезпечення соціальної підтримки хворих на туберкульоз, що отримують амбулаторно-контрольне лікування.

Тему продовжила начальник Покровського МВ з питань пробації Юлія Гетьман, надавши інформацію щодо роботи в напрямку протидії розповсюдження суспільно-небезпечних захворювань серед незахищених верств населення міста, до яких належать і громадяни, котрі перебувають на обліку Покровського міського філії Центру пробації.

Насамкінець учасники засідання затвердили план роботи координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2020 рік.

Оставить комментарий

avatar
250