Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Стипендії міського голови, як ще один крок до наступних вагомих перемог

Стипендії міського голови, як ще один крок до наступних вагомих перемог
12 Гру 2019 15:15 | Новини Покрова

Кожного року Покров підводить підсумки здобуткам і звершенням талановитої молоді, – визначним подіям, які є ще однією сходинкою до спортивних та мистецьких олімпів. Щорічна стипендія міського голови стає не лише потужним стимулом – вона відкриває нові імена самобутніх, наполегливих, хто дивує своєю майстерністю та надихає інших  розвивати свої здібності – іти уперед.

За ініціативи міського голови Олександра Шаповала було не лише значно збільшено розмір стипендії, –  розширено коло номінантів, яких висувають освітні та позашкільні заклади.

-Це одна з найважливіших та найприємніших подій – вітання стипендіатів, – зазначає Олександр Шаповал, – безмежно радує, що Покров не втрачає своїх позицій, міста, що славиться талантами. У нас надзвичайна молодь, всебічно розвинута – музиканти, юні науковці, спортсмени, винахідники. З кожним роком відкриваємо нових зірочок.

Головна мета залишається незмінною – стимулювати молодь до нових здобутків у інтелектуальній, науково-дослідницькій, суспільно-корисній діяльності, літературі й мистецтві, фізичній культурі й спорті. Вчора організаційний комітет розглянув подання осередків. Кожен кандидат радував своїми успіхами, складає потенціал міста. Хто саме отримає відзнаку 2019 року стане відомо 20 грудня, під час щорічної церемонії вручення стипендії міського голови, що відбудеться у Школі мистецтв.

Оставить комментарий

avatar
250