Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Центральну алею Покрова прикрашають святковою ілюмінацією

Центральну алею Покрова прикрашають святковою ілюмінацією
20 Лис 2019 12:07 | Новини Покрова

Хоча календарна зима ще не розпочалася, та Покров поступово готується до наближення новорічних і різдвяних свят. За дорученням міського голови Олександра Шаповала, комунальники вже включилися у роботу, аби створити для покровчан незабутню різдвяну атмосферу.

З минулого тижня спецтехніка працює на центральній алеї, прикрашаючи дерева світлодіодними декоративними ліхтарями. Вже зовсім скоро ця ілюмінація засяє яскравими вогнями “сніжинок” та “спадаючого дощу”. Усі ми пам’ятаємо, як приємно рухатися такою “новорічною алеєю” і які позитивні емоції вона викликає.

З кожним роком “географія” святкових прикрас розширюється. Так, минулого року ілюмінація з’явилася в сквері поблизу площі ім. Івана Сірка. Тут було встановлено мереживні кулі з підсвіткою, які викликали справжнє захоплення у жителів міста.Цього року кількість “святкових вогнів” по Центральній також буде продовжена у напрямку вулиці Григорія Середи. Тож в новому новорічному сезоні головна вулиця міста перетвориться на суцільну “зимову казку”.

Оставить комментарий

avatar
250