Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дві пари акробатів Покровської ДЮСШ виступили на Чемпіонаті Європи

Дві пари акробатів Покровської ДЮСШ виступили на Чемпіонаті Європи
31 Жов 2019 12:42 | Новини Покрова

Днями в Ізраїлі завершилися змагання Чемпіонату Європи зі спортивної акробатики серед юнаків і юніорів.

Честь представляти Україну у складі Збірної команди на цьому турнірі отримали відразу дві пари вихованців відділення акробатики міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Вихованці тренера Ольги Образцової: Орина Забутна — Спартак Заульський і Катерина Гужва — Артур Євтушенко.

Для наших акробатів це було неабияким випробуванням, адже їм довелося змагатися з найсильнішими представниками цього виду спорту з різних країн Старого світу.

Як для дебютантів престижних змагань європейського рівня покровчани показали дуже достойні результати. Так, Орина Забутна – Спартак Заульський увійшли до десятки кращих пар, а Катерина Гужва та Артур Євтушенко за сумою балів стали тринадцятими.

Місто підтримало участь наших спортсменів у престижних міжнародних змаганнях.

Покровчани слідкували за перебігом Чемпіонату в режимі онлайн, вболіваючи за земляків. Безліч коментарів у підтримку наших хлопців та дівчат, серед них і міського голови -“Ви молодці! Найголовніші перемоги у вас ще попереду!”

Вітаючи вихованців, директор Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Д.Дідіка Ірина Бакієва також подякувала Олександру Шаповалу за небайдужість та всебічну підтримку обдарованих дітей.

Оставить комментарий

avatar
250