Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Покрові відбулась сесія міської ради

У Покрові відбулась сесія міської ради
28 Жов 2019 16:05 | Новини Покрова

25 жовтня відбулося чергове засідання 50 сесії Покровської міської ради. Ювілейна сесія пройшла за участі народного депутата Дениса Германа.

Перш ніж перейти до розгляду питань, міський голова Олександр Шаповал вручив почесні грамоти голови обласної ради батькам-вихователям будинку сімейного типу Маркових, майстру дільниці зеленого господарству Марині Суружиу та начальнику відділу культури Тетяні Сударєвій.

З основного питання «Про готовність міських комунальних підприємств та бюджетних установ міста до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років» доповідав начальник управління ЖКГ та будівництва Віктор Ребенок.

Наголошувалося, що усі заплановані на 2019 рік заходи – виконані.

Зокрема, управлінням ЖКГ здійснено капітальні ремонти покрівель на 16 житлових будинках, на шести ще тривають.

Капітально відремонтовано: будинок по вул. Центральна, 33; шість внутрішньоквартальних доріг; тротуари та вимощення навколо п’яти будинків, пасажирський ліфт, ще один у роботі. Біля 21 житлового будинку виконано поточні ремонти тротуарів. Здійснено технічне обслуговування та ремонт внутрішньобудинкових газових мереж.

Серед заходів з благоустрою – капітально відремонтовано внутрішньоквартальну дорогу по вулиці Героїв України, тротуар по вул. Івана Малки (Рудник); реконструйовано покриття проїзної частини ділянки вул. Івана Франка у Шолоховому; триває капітальний ремонт дороги по Партизанській.

Здійснено поточний ремонт 32 доріг, чотирьох тротуарів уздовж доріг, відсипано ділянки доріг приватного сектору. Поточним ремонтом охоплено сім автобусних зупинок та встановлено п’ять павільйонів.

Для підсипки доріг та тротуарів у зимовий період у достатній кількості заготовлений посипковий матеріал, до роботи в складних погодних умовах підготовлено 20 одиниць спеціалізованої техніки.

Придбано спецтехніку з навісним обладнанням на базі трактора МТЗ – 82, очікується прибуття комбінованої дорожньої машини CEKXAM.

Також детально було проаналізовано реалізовані заходи по тепловому господарству, комунальних підприємствах, управляючій компанії, ОСББ, об’єктам соціальної сфери.

Ухваливши рішення з основного питання, депутати розглянули ще 11 питань «у різному».

Зокрема, внесли зміни до бюджету, затвердили межі кварталів приватного сектору, ухвалили рішення про створення комісії з приймання-передачі Шолохівської загальноосвітньої школи до комунальної власності Покровської міської ради, затвердили Програму місцевих стимулів для медичних працівників нашої територіальної громади на 2019-2020 роки. Програма націлена на підвищення рівня укомплектованості лікарями та молодшими медичними спеціалістами, підвищення престижу і соціального статусу працівників медичних закладів міста. Передбачається виплата грошових компенсацій залученим медичним фахівцям та молодим спеціалістам – випускникам державних медичних вишів та інші стимули.

Після того, як чергу денну було вичерпано, слово взяв Денис Герман. Народний депутат поінформував громадськість про перші півтора місяці роботи Верховної Ради, які тривали в турбо режимі. Розглянувши усі питання, визначені президентом як невідкладні, нині парламент перейшов до планового режиму роботи, працюючи над законотворчими ініціативами, більшість з яких соціальної спрямованості.

Безпосередньо комітет з питань бюджету, до якого входить Денис Вадимович, працює над підготовкою до другого читання проекту Закону про Державний бюджет. Уже сформовано і направлено до Кабміну близько двох тисяч важливих ініціатив.

Також народний депутат відповів на питання присутніх і прийняв запрошення на зустріч з членами міської ветеранської організації.

На сесії також розглядалося питання встановлення пам’ятника на честь наших захисників — учасників АТО.

Оставить комментарий

avatar
250