Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Покрові вперше пройшли змагання на Кубок міської організації воїнів АТО

У Покрові вперше пройшли змагання на Кубок міської організації воїнів АТО
16 Жов 2019 11:01 | Новини Покрова

Минулого тижня з нагоди Дня захисника України у Покрові відбувся перший міський турнір на кубок громадської організації «Міська спілка воїнів-учасників АТО». У змаганнях взяли участь команди 7 навчальних закладів міста, до складу яких увійшли учні 9-11 класів. Свої спортивні перемоги школярі присвячували захисникам України. На урочистій лінійці було піднято національний прапор, а запрошені на захід ветерани АТО побажали учасникам успіху та чесної боротьби.

Протягом двох днів на майданчиках спортивного комплексу “Авангард” школярі Покрова змагалися в таких дисциплінах як біг на дистанцію 100 м, підтягування, метання гранати на дальність, кульова стрільба з пневматичних гвинтівок. Фінальним акордом турніру став забіг на дистанцію в 1000 м.

Звісно, що в кожному з цих видів були свої лідери. Але команда-переможець і призери визначалася за сумою 9 кращих результатів в багатоборстві за таблицею очок. Тож спортсменам було необхідно відпрацьовувати по максимуму в кожній дисципліні.

У підсумку перше місце за сумою балів завоювала команда загальноосвітньої школи № 6. Срібними призерами турніру стали представники дев’ятої школи. І замкнули трійку переможців школярі Навчально-виховного об’єднання. Також були відзначені спортсмени, які здобули медалі в окремих дисциплінах. Перехідний кубок переможцям, а також медалі та грамоти призерам змагань вручили заступник міського голови Наталія Бондаренко і голова міської організації ветеранів АТО Віталій Солянко.

У своєму вітальному слові Наталія Бондаренко відзначила, що започаткування нового турніру, який пройшов під патронатом міського голови Олександра Шаповала, є значною подією для нашого міста. Спортсмени продемонстрували той чоловічий характер і якості, що притаманні нашим воїнам. Висловила упевненість, що ці змагання матимуть довге життя і наголосила, що хлопці ввійдуть в історію як його перші учасники.

Оставить комментарий

avatar
250