Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

За честь і гідність України, За волю, правду і добро!

За честь і гідність України, За волю, правду і добро!
15 Жов 2019 15:30 | Новини Покрова

14 жовтня ми вп’яте відзначали День захисника України – свято нескорених, для кого поняття честь, гідність, сила, витримка, відповідальність – не просто слова.

Символічно, що відзначається він разом з Днем українського козацтва у православне свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка завжди вважалася покровителькою і заступницею захисників рідної землі та всього українського народу.

Аби засвідчити свою повагу захисникам та вшанувати їхній подвиг, біля пам’ятника легендарному козацькому отаману Івану Сірку зібралася численна громада – представники влади, підприємств та установ міста, громадських організацій.

На адресу учасників бойових дій, військовослужбовців, воїнів запас, батьків та матерів солдат, волонтерів лунали найщиріші слова, на їхню честь підготували зворушливі виступи вихованці дошкільних закладів та мистецьких шкіл міста.
Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять земляків -Дмитра Стрільця, Олександра Ісаєнка, Олега Кравченка, Олександра Мокієнка та всіх, хто поклав життя за волю українського народу, за його майбутнє. На їхніх подвигах ми, українці, відроджуємо власну гідність і національну свідомість, що було і є запорукою перемоги над будь яким ворогом.

Віддаючи належне подвигу героїв сучасності та звитязі предків, покровчани поклали квіти до підніжжя пам’ятника Івану Сірка.

Оставить комментарий

avatar
250