Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покровчани взяли участь у фестивалі робототехніки BestRoboFest

Покровчани взяли участь у фестивалі робототехніки BestRoboFest
12 Вер 2019 16:19 | Новини Покрова

BestRoboFest завоював славу одного з наймасштабніших форумів технологій та інновацій. Вже четвертий рік фестиваль збирає налаштованих на технічну творчість, хто конструює, моделює, рухаючись у напрямку інженерії. Робототехніка тут займає провідну роль, що за нею майбутнє – пропагує BestRoboFest. Цього року у фестивалі взяли участь 90 робототехнічних команд і покровчани – теж.

Наша школа робототехніки, відкрита два роки тому на базі БТДЮ, успішно функціонує, об’єднуючи малечу, котра, можливо вже завтра, здивує своїми винаходами. На форум покровчани – Максим Левін, Денис Сичов та їхні викладачі – Олександр Ситник, Юрій Якимов, Наталія Гриценко, теж приїхали не з порожніми руками – новоствореною моделлю.

Команда презентувала свою роботу, мала виняткову можливість поспілкуватися з учасниками, взяти участь в унікальних майстер-класах, битві роботів, турнірі блейдерів і на хвилинку відчути себе в космосі в окремо облаштованій експозиції. Як зазначили у Будинку творчості, участь у фестивалі подарувала не лише незабутні враження, а й досвід, адже діти й викладачі могли обмінюватися думками з представниками провідних вітчизняних шкіл робототехніки, побачити нові розробки – в дії.

Оставить комментарий

avatar
250