Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юні покровчани в гостях у фестивалю “Мама +Я”

Юні покровчани в гостях у фестивалю “Мама +Я”
12 Вер 2019 16:16 | Новини Покрова

На початку тижня у Дніпрі відбувся масштабний Благодійний фестиваль “Мама+Я”, котрий зібрав понад чотири тисячі дітей-сиріт з Дніпропетровської та Запорізької області.

За сприяння міського голови Олександра Шаповала неймовірну атмосферу свята відчули і 27 дітей із Покрова, які виховуються у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу.

Фестиваль з багаторічною історією трохи змінив свій формат. Креатив – клуб «Бартоломео», де традиційно проходить зустріч, було стилізовано під Діснейленд. Про чарівний світ мультфільмів та казок нагадували алеї майстер-класів та інтерактивних локацій, яскраві фотозони, веселі аніматори та ростові ляльки.

Головними майданчиками фестивалю були концертна зона, де виступали юні гості, та спортивна – там за участі дітей пройшов футбольний турнір.

Покровчани відзначилися як активні учасники майстер-класів та локацій з творчою та профорієнтаційною діяльністю. І шестирічній малечі, і чотирнадцятирічним підліткам було цікаво спробувати себе в ролі пожежників, військових, а дівчаткам — флористами, візажистами та представниками багатьох інших професій.

Дітей у поїздці супроводжували фахівці Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціальний педагог та медик.

Поверталися юні мандрівники додому задоволені, щасливі та з подарунками.

З кожним роком Благодійний фестиваль “Мама+Я” все більше завойовує довіру меценатів і любов дітей. Дарував та продовжує дарувати дітям віру у те, що їхня мрія про сім’ю, самореалізацію та успішне майбутнє — це реальність.

Оставить комментарий

avatar
250