Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЩЕ ДВІ ВНУТРІШНЬОКВАРТАЛЬНІ ТЕРИТОРІЇ НАБУЛИ ОНОВЛЕНОГО ВИГЛЯДУ

ЩЕ ДВІ ВНУТРІШНЬОКВАРТАЛЬНІ ТЕРИТОРІЇ НАБУЛИ ОНОВЛЕНОГО ВИГЛЯДУ
30 Лип 2019 11:49 | Новини Покрова

У Покрові завершено капітальний ремонт по Центральній 36, 38, 40, 42 та Курчатова 18.

Ці квартали доповнили перелік дворів, відремонтованих за останні чотири роки. Поступово місто приводить у належний стан території, котрі не ремонтувалися десятки років.

За словами міського голови Олександра Шаповала, це одне з нагальних, болючих питань, адже кожен двір – то комплекс проблем, що накопичувалися десятиліттями.

– Протягом останніх чотирьох років ми працюємо над тим, аби змінювати ситуацію. Роботи ще дуже багато, але це не зупиняє. Крок за кроком впорядковуємо двори у різних мікрорайонах міста, вдячні нашим мешканцям за розуміння й підтримку, – говорить міський голова.

Сьогодні можна говорити про результат по Центральній, де замінено каналізаційні випуски, видалено аварійні дерева, що руйнували дорожнє покриття. Тут відремонтовано відмостки, внутрішньоквартальну дорогу, облаштовано парковку, а на місці демонтованих погребів з’явиться дитячий майданчик.

По-новому виглядає і двір будинку № 18, що по Курчатова, де теж проведено комплексні ремонтні роботи. Тепер триватиме благоустрій цих територій. Мешканці зазначають, такі масштабні роботи проводяться у їхніх дворах вперше. Світлини «до» та «після» ремонту показують очевидну різницю.

Тільки за минулий рік у місті відремонтовано п’ять внутрішньоквартальних територій, цьогоріч вже дві. Наразі роботи тривають по Партизанській, розпочато на Соборній.

Оставить комментарий

avatar
250