Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ДО ПОКРОВСЬКОГО ВІДДІЛУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ЗАПРОШУЮТЬ ЖИТЕЛІВ ШОЛОХІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

ДО ПОКРОВСЬКОГО ВІДДІЛУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ЗАПРОШУЮТЬ ЖИТЕЛІВ  ШОЛОХІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ
18 Лип 2019 13:09 | Новини Покрова

Жителі сіл Шолохове, Миронівка та Ульянівка, які входять до старостинського округу, поступово отримують все більший доступ до соціальних послуг на території Покрова. У тому числі й у сфері пенсійного забезпечення. Для надання допомоги у цих питаннях їх очікують спеціалісти Покровського відділу обслуговування громадян № 1 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області.

Як зазначає керівник відділення Наталія Марінко, жителі вищезгаданих населених пунктів зможуть отримати допомогу в питаннях перерахунку пенсій, видачі довідок, призначення пенсії при досягненні пенсійного віку, отримати необхідні консультації. Для цього їм необхідно звернутися до відділення, яке знаходиться за адресою: м. Покров, вул. Горького, буд 7. Телефон “гарячої лінії” 6-34-04.

При зверненні до відділення при собі слід обов’язково мати оригінали таких документів як паспорт та ідентифікаційний код.

Враховуючи географічну близькість Покрова до цих сіл, можливість отримувати послуги пенсійного забезпечення значно полегшить життя людей.

Оставить комментарий

avatar
250