Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Від Дніпра до Синельникового: Укрзалізниця запустила ще два модернізовані електропоїзди

Від Дніпра до Синельникового: Укрзалізниця запустила ще два модернізовані електропоїзди
29 Бер 2024 23:05 | Обласні новини

В регіоні стартував другий етап проєкту Дніпро Сіті Експрес. Відсьогодні почали курсувати ще два модернізовані приміські поїзди. Електрички перевозитимуть пасажирів з обласного центру до Синельникового. Про це повідомили в ОВА.

«В області покращується система перевезень на найзатребуваніших напрямках. Тепер люди з комфортом пересуватимуться з Дніпра до Синельникового. Там проживає чимала кількість переселенців. Тож пасажиропотік – чималий», – зазначив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Юрій Яндульський.

Перші оновлені приміські електропоїзди запустили до Кам’янського перед Новим роком. На цьому напрямку – все по такому ж принципу. Вагони від українського виробника. Їх модернізували.

«Тепер у рамках проєкту деякі з поїздів будуть кільцевими й сполучатимуть Кам’янське та Синельникове. Пасажирам буде простіше доїхати без додаткових пересадок», – сказав директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» Олександр Момот.

«Наші містяни їздять до обласного центру на роботу або у власних справах. Через частоту рейсів зазвичай обирають автобус. Проте цінова політика значно вища за електропотяг. До того ж, тепер проїзд комфортніший. Тому, думаю, попит на цей вид транспорту тільки зросте», – додав міський голова Синельникового Дмитро Зражевський.

Оставить комментарий

avatar
250