Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Підсумки та плани цифрової трансформації України: регіональний форум «Цифровізація в Україні 2024»

Підсумки та плани цифрової трансформації України: регіональний форум «Цифровізація в Україні 2024»
23 Січ 2024 20:55 | Обласні новини

Лише з 2019 року CDTO в регіонах реалізували понад 210 проєктів, а в січні 2024-го Мінцифра опублікувала підсумки Індексу цифрової трансформації регіонів України.

«Ми щорічно вимірюємо Індекс цифрової трансформації регіонів України, адже цифровізація громад є пріоритетом Мінцифри. Результати вимірювання дають змогу регіонам побачити сильні та слабкі сторони і, відповідно, розвивати цифрові послуги та інфраструктуру, потрібні в їхньому регіоні, а також залучати інвестиції під актуальні локальні проєкти. Прагнемо, щоб кожна область самостійно керувала процесами цифрового розвитку. Дякуємо Програмі розвитку ООН в Україні та проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України» за можливість синхронізувати наші цілі та плани», — зазначає Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.

У перший день форуму, 18 січня, фахівці обговорили перспективи й можливості програми Digital Europe. Крім того, під час події презентували освітній серіал «Цифровізація державного сектору». Переглянути серіал  можна за посиланням на платформі Дія.Освіта: https://osvita.diia.gov.ua/courses/digitalisation-in-public-sector 

Оставить комментарий

avatar
250