Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В місті Дніпрі , одна з учениць просить позбавити її батьків батьківських прав.

В місті Дніпрі , одна з учениць просить позбавити її батьків батьківських прав.
27 Чер 2019 15:29 | Обласні новини

Шкільний офіцер Віталій Біловол розповів , що до нього звернулася учениця 9 класу, з проханням проконсультувати її : чи можна позбавити її маму і тата батьківських прав? Чи зможуть їй допомогти, якщо у неї немає грошей на адвоката?
Поліцейський розповів учениці , що існує безоплатна вторинна правова допомога і туди може звернутися кожен ,будьто дитина або доросла людина.

Причину чому вона хоче це зробити дівчина не назвала.
Зараз справа цієї школярки вирішується.

Дуже добре , що в школах є поліцейські, як їх називають шкільні офіцери ,до яких діти можуть звернутися з будь-якого питання.

«За мной закреплено 13 школ. Я общаюсь с детьми в Инстаграмме, Вайбере и Телеграмме. Они сбрасывают мне вопросы, просят помочь или объяснить ту или иную ситуацию. Часто даже передают фото или видео правонарушений – распитие алкоголя несовершеннолетними. Или же не давно был случай — школьники украли тележку для продуктов в одном из супермаркетов, привезли ее на территорию школы и забрасывали на турники, снимали видео и так далее. Детям важно понимать, что полицейский – это человек, которому можно доверять, который призван защищать, а не только карать», — розповідає Віталій Біловол.

Слідкуйте за оновленнями, щоб дізнатися подальшу долю цієї учениці.

Бережіть себе і своїх рідних.

Автор: Лебедева Ульяна

Оставить комментарий

avatar
250