Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканці Дніпропетровщини можуть допомогти вилікувати тварин, постраждалих від війни

Мешканці Дніпропетровщини можуть допомогти вилікувати тварин, постраждалих від війни
1 Бер 2023 14:40 | Обласні новини

Мешканці Дніпропетровської області можуть допомогти вилікувати тварин, постраждалих від війни. Мережа магазинів MasterZoo та зоозахисна організація UAnimals за підтримки Visa запустили другу хвилю благодійного проєкту «Лапка турботи». У межах ініціативи всі охочі можуть купити брендовану наліпку: зібрані гроші підуть на лікування тварин, які постраждали від війни в Україні.

За орієнтовними даними UAnimals, тисяча хатніх, диких і свійських тварин із прифронтових зон на місяць потребує серйозного лікування. Через повномасштабне вторгнення побільшала кількість покинутих собак та котів, які стали безпритульними: частина з них потрапляють під машини, отримують інші травми і потребують складних операцій.

«Ми в UAnimals наголошуємо, що кожне життя важливе. Тварини стали заручниками війни і не можуть обійтись без нашої допомоги. Ми вдячні всім, хто долучається до ініціатив і акцентуємо, що не буває малої допомоги. Кожен ваш внесок допомагає рятувати життя», — директорка з партнерств та фандрейзингу зоозахисної організації UAnimals Валентина Тарковська.

Оставить комментарий

avatar
250