Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Газовик з Дніпропетровщини відновлює пошкоджені ворогом мережі

Газовик з Дніпропетровщини відновлює пошкоджені ворогом мережі
1 Бер 2023 13:40 | Обласні новини

Якщо ворожий обстріл – це значить, що в нього і його бригади знову додасться роботи. Зона відповідальності майстра Дніпропетровськгазу Сергія – газові мережі і все, що з ними пов’язане. «Поле бою» – прифронтові Нікопольський і Криворізький райони. Про скромного й відданого своїй справі «хранителя» критичної інфраструктури – у рубриці Дніпропетровської ОВА «Творці перемоги».

Сергій працює в Нікопольському відділенні газорозподільної компанії вже понад чверть століття. Нині – майстер групи експлуатації мереж. Керує бригадою. Там зварювальник, два слюсарі і водій. Займаються ремонтом і будівництвом газопроводів, реконструкцією мереж. Під час повномасштабного вторгнення до буденних виїздів додалося відновлення пошкодженої агресором інфраструктури.

Чоловік зізнається, що пишається своєю командою. Каже, справжній «бойовий екіпаж». Працюють у прифронтових районах області.

«Робота складна для усіх нас. Перед кожним виїздом на об’єкт запитую у хлопців – чи готові вони їхати? Ще ніхто не відмовлявся. Залишатимемося на своєму місці до нашої перемоги», – запевняє Сергій.

Оставить комментарий

avatar
250