Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Зігріємо наших! РГК передасть 800 пічок-буржуйок для ЗСУ

Зігріємо наших! РГК передасть 800 пічок-буржуйок для ЗСУ
14 Вер 2022 12:40 | Обласні новини

Регіональна газова компанія, під брендом якої працює АТ «Дніпропетровськгаз», розпочинає масштабну акцію «Зігріємо наших». Заводи RGC Production виготовлять 800 буржуйок, які передадуть у Збройні сили разом з теплим одягом до Дня захисників та захисниць України.

Потреба військових у пічках-буржуйках зараз колосальна. Про це говорять мобілізовані працівники, з якими підтримується тісний зв’язок. З початку повномасштабної війни було мобілізовано 1500 працівників компаній, що працюють під брендом РГК. Серед яких 133 спеціаліста АТ «Дніпропетровськгаз». Тому ми вирішили терміново запустити їх масове виробництво одразу на трьох заводах RGC Production, у тому числі в Дніпрі!

RGC Production підійшла до випуску буржуйок так само технологічно, як підходить до виробництва суперсучасних ШГРП. Розкрій та гнуття матеріалу виконується за допомогою високоточного новітнього обладнання. Корпуси пічок зварюються роботизованими зварювальними комплексами та фарбуються температуростійкою фарбою. Кожен виріб посилений ребрами жорсткості, щоб витримувати температурні навантаження.

Оставить комментарий

avatar
250